08 / 05 / 2024

Ege Yakası Eviya fiyat listesi!

Ege Yakası Eviya fiyat listesi!

Ege Yakası Halkalı projesinde teslimler 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Proje 42 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Ege Yakası Eviya fiyat listesi...


Ege Yakası Eviya fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın butik markası olan Eviya Gayrimenkul projesi olan Ege Yakası'nda 378 tane daire yer alıyor. 


42 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ege Yakası Halkalı projesinde 43 ayrı hobi bahçesi yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar tüm dairelerin bulunduğu projede daire alanları 99 - 176 metrekare arasında değişiyor.


Lansmana özel yüzde 10 indirimin yapıldığı Ege Yakası projesinde teslimler 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Proje içerisinde Saklıköy ve Fenerburnu göletleri yer alıyor. 


Ege Yakası Eviya fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları minimum 455 bin TL, maksimum ise 931 bin TL olarak belirlendi. Proje Santorini Adası'ndan esinlenerek tasarlanıyor. 


Ege Yakası Eviya projesinde bisiklet parkuru, bisiklet parkları, barbekü alanı, açık ve kapalı spor alanları, cafeler, kapalı yüzme havuzu, fitness, spa, sauna, Türk hamamı, güneşlenme terasları ve restoranlar yer alıyor. 


Ege Yakası iletişim

Telefon: 0 212 310 13 50

Web: http://www.egeyakasi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com