03 / 05 / 2024

Ege Boyu ne zaman teslim?

 Ege Boyu ne zaman teslim?

17 blok halinde yükselen Ege Boyu Sancaktepe projesinde yüzde 10 peşinatla konut alınabiliyor. Ege Boyu ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor...


Ege Boyu ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. İstanbul Sancaktepe'de konumlandırılan Ege Boyu projesi Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.


2 etaptan meydana gelen Ege Boyu projesi 17 katlı 17 blok halinde yükseliyor. Sancaktepe Ege Boyu Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor.


Eviya Gayrimenkul Ege Boyu projesi toplamda 644 adet daireden meydana geliyor. Ege Boyu ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinat veriliyor. Projede aylık taksit tutarları ise 2 bin 912 TL'den başlangıç gösyeriyor. 


Ege Boyu ne zaman teslim?


Son 30 adet daireden meydana gelen Sancaktepe Ege Boyu projesinde ayrıca banka kredisi kullanılabiliyor. Ege Boyu ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. 


Ege Boyu Sancaktepe Evleri'nde fitness center, dinlenme alanları, voleybol sahası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, buhar odası, sauna, spor alanları,  koşu parkuru ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor.


Ege Boyu iletişim bilgisi:

Telefon: 0216 313 19 19

Web adresi: www.egeboyu.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com