15 / 05 / 2024

Efedra Taşdelen fiyat listesi!

 Efedra Taşdelen fiyat listesi!

Efedra Taşdelen fiyat listesi 260 bin TL'den başlıyor. 20 ay sonra teslim edilecek olan ARY Yapı Efedra Evleri'nde 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor...


3 blok halinde hayata geçirilen Efedra projesi İstanbul'un Çekmeköy ilçesine bağlı Taşdelen bölgesinde konumlandırılıyor. Efedra Taşdelen fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsetmeye devam edelim.


ARY Yapı tarafından hayata geçirilen Efedra Taşdelen projesi toplamda 92 adet daireden meydana geliyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon tipinde dizayn edildi.


Efedra ödeme planı kapsamında 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor. Ayrıca projede müşteriler 36 aya kadadar ödeme planını kendileri şekillendirebiliyor.


ARY Yapı Efedra Evleri'nde dinlenme alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, 2 katlı otopark, çocuk oyun alanları ve açık yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor. Efedra satış ofisi ile no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Efedra Taşdelen fiyat listesi:


Lansman özel yüzde 10 oranında indirim yapılan Efedra Evleri'nin her bloğunda 2 adet asansör yer alıyor. Efedra Taşdelen fiyat listesi 260 bin TL ile 490 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


20 ay sonra teslim edilecek olan Efedra Çekmeköy projesinin metrekare fiyatı 3 bin 600 TL ile 3 bin 900 TL arasında değişiyor. Projenin basın lansmanı Eylül ayı içerisinde gerçekleşecek.


Taşdelen Efedra nerede?


Boğaziçi Köprüsü 13 dakika, 

FSM Köprüsü 23 dakika, 

3.Köprü Gişelerine 3 dakika, 

Viaport AVM'ye 15 dakika, 

Sabiha Gökçen Havaalanına 17 dakika, 

Marmaray'a 17 dakika, 

Ataşehir Finans Merkezi'ne 13 dakika, 

Bostancı İskelesi'ne 18 dakika, 

Kardiyum AVM'ye 1 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Efedra iletişim bilgisi: 

Telefon: 444 7 279 

Web: http://www.efedra.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com