15 / 05 / 2024

Efedra ne zaman teslim edilecek?

 Efedra ne zaman teslim edilecek?

Efedra ne zaman teslim edilecek? Efedra ödeme koşulları? Efedra daire tipleri? Efedra fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...


92 adet daireden meydana gelen Efedra projesi İstanbul-Çekmeköy-Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Efedra ne zaman teslim edilecek? sorusuna yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


Taşdelen Efedra projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Eylül ayında basın lansmanın yapılacağı Efedra Konutları ARY Yapı tarafından inşa ediliyor. 


3 blok halinde yükselen ARY Yapı Efedra Evleri'nde ödemeler 36 ay 0 faiz imkanı yapılabiliyor. Efedra Çekmeköy Konutları'nda lansmana özel yüzde 10 oranında indirim yapılıyor.


Efedra Evleri konum olarak Sabiha Gökçen Havaalanına 17 dakika, Marmaray'a 17 dakika, FSM Köprüsü 23 dakika, 3.Köprü Gişelerine 3 dakika, Viaport AVM'ye 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü 13 dakika, Ataşehir Finans Merkezi'ne 13 dakika ve Bostancı İskelesi'ne 18 dakika uzaklıkta.


ARY Yapı Efedra daire fiyatları metrekare bazlı olarak 3 bin 600 lira ile 3 bin 900 lira arasında, liste fiyatı ise 260 bin lira ile 490 bin lira arasınfa farklılık gösteriyor. Projede her daire özel 2 araçlık otopark alanı yer alıyor. 


Efedra ne zaman teslim edilecek?


Her blokta 2 adet asansörün bulunduğu Efedra Çekmeköy projesinde yürüyüş yolları, açık yüzme havuzu, dinlenme alanları, spor alanları ve 2 katlı kapalı otopark yer alıyor. Efedra ne zaman teslim edilecek? sorusuna 20 ay sonra cevabı veriliyor. 


ARY Yapı Efedra telefon numarası:

Telefon: 444 7 279 

Web: http://www.efedra.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com