27 / 04 / 2024

Dersaadet Konakları ödeme planı!

Dersaadet Konakları ödeme planı!

Dersaadet Konakları ödeme planı haberimizde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 4bin 200 TL'den başladığı projede teslimler 1 ay sonra gerçekleşecek.


Dersaadet Konakları ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projenin 5 bin 300 metrekaresi yeşil alan olarak tasarlandı.


Dersaadet Konakları projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 106 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiyor.


Dersaadet Konakları projesinde 60'ı satılık ve 60'ı kiralık olmak üzere toplam 120 tane daire bulunuyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 200 TL ile 4 bin 300 TL arasında değişiyor.


1 ay sonra teslim edilecek olan Dersaadet Konakları, Kağıthane'de inşa ediliyor. Proje Cevahiroğlu İnşaat, Bend Yapı ve Akmeşe Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. 


Çeşitli sosyal alanların yer aldığı ve inşaat çalışmalarının tamamlandığı Dersaadet Konakları'nda yüzme havuzu, spor salonu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, cafe ve sauna bulunuyor.


Dersaadet Konakları ödeme planı

Dersaadet Konakları'nda toplam bedelin yüzde 30'u peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılıyor. 


Dersaadet Konakları ödeme planı!


Dersaadet Konakları nerede?

Dersaadet Konakları adres:Merkez Mahallesi Osmanpaşa Mevkii Yaren Sokak No:4 Kağıthane / İstanbul 


Dersaadet Konakları iletişim

Telefon : (0212) 294 88 88 

Web Sitesi: www.dersaadetkonaklari.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com