15 / 05 / 2024

Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat!

Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat!

Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat bilgileri kapsamında projede 2 bin 100 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede toplam 788 daireye veriliyor...


Toplam 788 adet dairenin yer aldığı Inistanbul Gala, kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş gibi sosyal donatı alanları gibi olanaklara sahip. 


Topkapı'da Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine konumlandırılmakta olan Inistanbul Gala Evleri 48 ile 308 metrekare arasındaki büyüklüklere sahip.


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçirilen Davutpaşa Inistanbul Gala projesinde ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşin ödemelerde 30 ay boyunca 0 faiz uygulanıyor. 


Davutpaşa Inistanbul Gala lokasyon olarak E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat


Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat bilgilerine göre projedeki daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede aylık taksit miktarı 2 bin 100 TL olarak belirlendi.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com