14 / 05 / 2024

Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat listesi!

Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat listesi!

Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat listesi 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje merkezi bir lokasyonda geniş sosyal olanakları ile yükseliyor...


Inİstanbul Gala Topkapı'da konutların alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat listesi bilgilerinden önce projenin genel özelliklerine değinelim. 


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların yer aldığı Inİstanbul Gala Residence eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat listesi!


Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar devam ediyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksit uygulanıyor.


Proje; kapalı otopark, güvenlik, sinema, basketbol sahası, asansör, kreş, mescit, oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. Projede yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 24'ü teslimde, kalan kısım ise banka kredisiyle ödeniyor.


Inİstanbul Gala Evleri lokasyon olarak, TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Davutpaşa Inistanbul Gala fiyat listesi


Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında konutlar 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Inİstanbul Gala Topkapı iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome