15 / 05 / 2024

Davutpaşa Inistanbul Gala daire teslimleri!

Davutpaşa Inistanbul Gala daire teslimleri!

Davutpaşa Inistanbul Gala daire teslimleri ne zaman yapılacak? sorunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Topkapı Davutpaşa'da İş GYO ve NEF tarafından konumlandırılıyor...


Davutpaşa Inistanbul Gala daire teslimleri ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerine değinelim. İş GYO ve Nef imzası taşıyan Inİstanbul Gala projesi Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.


788 adet üniteden meydana gelen Topkapı İnistanbul Gala Konutları 'nda sosyal olanaklar arasında sinema, asansör, yüzme havuzu, kreş, güvenlik, mescit, kapalı otopark, basketbol sahası ve oyun alanları yer alıyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala  projesi Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre,metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika,  E-5'e ve metrobüse 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor. 


İş GYO  Inİstanbul Gala  ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Topkapı Inİstanbul Gala'da dairelerin alanları minimum 48, maksimum 308 metrekare olarak dizayn edildi. 


Projede yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle taksitlendiriliyor, kalan kısım ise teslimde ödeniyor.


Davutpaşa Inistanbul Gala daire teslimleri


Davutpaşa Inistanbul Gala daire teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılacak.  


Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome