29 / 04 / 2024

Dareyn Bakırköy nerede?

Dareyn Bakırköy nerede?

Dareyn Bakırköy nerede, ne zaman teslim edilecek sorularının yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan projede çeşitli imkanlar sunuluyor.


"Dareyn Bakırköy nerede?" Projeden daire satın alacak olan kişilerin merak ettiği bir nokta projenin lokasyon bilgileri... Güvenilir İnşaat tarafından hayata geçirilen Dareyn Bakırköy projesi, Bakırköy Zuhratbaba Mahallesi'nde inşa ediliyor.


Doğa Yatırım tarafından pazarlamasının yapıldığı Dareyn Bakırköy projesinde 214 adet daire bulunuyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex ve 4+1 dublex daire tipleri bulunuyor.


Dareyn Bakırköy projesinde mevcut olan dairelerin alanları 53 metrekare ile 390 metrekare arasında değişiyor. Proje 5 katlı iç avlu olarak yükseliyor.


Spor alanları, fitness center, hamam, sauna, çocuk oyun alanları, yarı olimpik yüzme havuzu gibi olanakların yer aldığı Dareyn Bakırköy nerede diye yol tarifi almak istiyorsanız projenin satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


2016 yılının Mayıs ayında daire teslimlerinin gerçekleşeceği Dareyn Bakırköy Evleri'nde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.


Dareyn Bakırköy nerede?

Dareyn Bakırköy adres: Zuhuratbaba Mah. Zuhuratbaba Cad. No: 23-27 Bakırköy-İstanbul


Tel : 0212 561 11 21

Web: dareynbakirkoy.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com