13 / 05 / 2024

Dap İSTMarina İstanbul!

Dap İSTMarina İstanbul!

Dap İSTMarina İstanbul fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede banka kredisi ile vade yapılıyor. Projede 1.463 tane daire bulunuyor.


Dap İSTMarina İstanbul projesinde satış, süreci devam ediyor. Kartal sahilidne yükselen projede özel hastane, özel okul, AVM, ofis, rezidans, restoran, kafeler, hızlı tren, helikopter pisti, otel, marina alanı yer alıyor. 


Karma yaşam projesi olarak tasarlanan Dap İSTMarina İstanbul projesinde 1.463 tane daire bulunuyor. Projedeki dairelerin tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar tasarlandı.


Daire büyüklüklerinin 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değiştiği İstmarina Kartal projesi 5 blok olarak yükseliyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Dap İSTMarina İstanbul projesinde teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Projede daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


"Dünyanın en iyi karma yaşam projesi İstanbul'da yükseliyor!" sloganıyla tanıtılan İstmarina Kartal projesinde 24 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Dap İSTMarina İstanbul satış ofisi nerede?

Adres: Ankara Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


Dap İSTMarina İstanbul iletişim

İstanbul Marina telefon: 444 43 46

Web: http://www.istmarina.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com