28 / 04 / 2024

Cordella Twins satılık!

Cordella Twins satılık!

Cordella Twins satılık daire büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 120 metrekareye kadar ulaşıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Cordella Twins satılık daire sayısı 203 olarak belirlendi. Daireleirn dışında 3 tane iş yerinin bulunduğı projenin inşaat çalışmaları Ağustos ayında başlayacak. 


Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Twins projesi 7 bin metrekare alan üzerinde Kartal'da yükseliyor. Proje 25 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. 


Cordella Twins satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projenin 4. katından itibaren deniz manzarası bulunuyor.


Cordella Twins Kartal projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede dinlenme alanları, kapalı otopark fitness center, peyzaj alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.


Cordella Twins satılık daire alanları 65 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje E-5 otoyoluna, metroya, sahile ve İstanbul Anadolu Adliyesi'ne yakın mesafede konumlandırılıyor. 


Cordella Twins iletişim

Telefon: 0 216 341 00 11

Web: http://www.kayihanyapi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com