28 / 04 / 2024

Cordella Twins nerede?

Cordella Twins nerede?

Cordella Twins nerede sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor. 25 katlı 2 bloktan oluşan projede 203 daire bulunuyor. Daire alanları 65 - 120 metrekare arasında değişiyor.


Cordella Twins nerede sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Kayıhan Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Cordella Twins projesinde inşaat çalışmaları 2014 yılının Ağustos ayında başlayacak. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 203 tane daire ve 3 tane iş yeri bulunuyor.


Cordella Twins projesi 25 katlı 2 blok olarak tasarlanıyor. 4. kattan sonrasındaki dairelerde deniz manzarası bulunan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Cordella Twins ödeme planı kapsamında banka kredisi ile veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Cordella Twins projesinde bulunan dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Projede dinlenme alanları, kapalı otopark fitness center, peyzaj alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.


Cordella Twins nerede?

Kartal'da hayata geçirilen Cordella Twins projesi E-5 otoyoluna, metroya, sahile ve İstanbul Anadolu Adliyesi'ne yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Cordella Twins iletişim

Telefon: 0 216 341 00 11

Web: http://www.kayihanyapi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com