08 / 05 / 2024

Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1+0 ile 4+1 arasında değişiyor.


Toplamda 1.175 konuttan meydana gelen Concord İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


Teknik Yapı tarafından yükselen Concord İstanbul projede daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yer alıyor. 


Ödeme planı kapsamında Concord İstanbul'da lansma özel yüzde 10 peşinat 50 ay 0 faiz ile ödeme yapılıyor. Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek? sorusuna proje 2016 yılı cevabını veriyor. 


6 bloktan meydana gelen Concord İstanbul 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Projede ortak alanlar arasında; spor alanları, buhar odası, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kapalı otopark ve yüzme havuzu mevcut.


Concord İstanbul satış ofisi ulaşım

Adres: Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Kadıköy - İstanbul


Concord İstanbul iletişim

Concord İstanbul telefon numarası: 444 10 08

Web: www.concordistanbul.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com