11 / 05 / 2024

Concord İstanbul 2.etap teslimleri ne zaman yapılacak?

Concord İstanbul 2.etap teslimleri ne zaman yapılacak?

Concord İstanbul 2.etap teslimleri ne zaman yapılacak? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. Teknik Yapı imzasıyla yükselen Concord İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor.


Concord İstanbul'da daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Concord İstanbul 2.etap teslimleri ne zaman yapılacak? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy-Fikirtepe'de hayata geçirilen projede 1.175 daire bulunuyor. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Concord İstanbul'da daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. 


İlk etaptaki daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı proje Kadıköy Fikirtepe'nin kat irtifakı kurulu ilk projesi olarak hayata geçiriliyor. Peki Concord İstanbul 2.etap teslimleri ne zaman yapılacak?


Concord İstanbul 2.etap teslimleri ne zaman yapılacak? 

Pojede dairelerin 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde yüzde 10 peşinde 50 ay vadesiz taksit imkanı bulunuyor. Projede spor alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı otopark, buhar odası, sauna, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanı yer alıyor. 


Concord İstanbul ulaşım : Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Kadıköy / İstanbul


Concord İstanbul iletişim bilgileri 

Telefon: 444 10 08

Web: www.concordistanbul.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com