29 / 03 / 2024

Çok kazançlı fırsatlarla Brandium'da yaşama Şansı! Yüzde 1 peşinatla!

Çok kazançlı fırsatlarla Brandium'da yaşama Şansı! Yüzde 1 peşinatla!

Brandium Ataşehir projesinde 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerde büyük avantajlar ve fırsatlar sunuluyor. Projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...


"Çok kazançlı fırsatlarla Brandium'da yaşama Şansı!" sloganıyla satış sürecinin devam ettiği Brandium Ataşehir projesi, Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu imzası taşıyor.


Konut, ofis, otel ve AVM'nin yer aldığı Brandium Ataşehir'de toplam 1.550 daire bulunuyor. Proje 120 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 


Brandium Ataşehir Evleri'nde yer alan ortak kullanım alanları arasında yürüyüş yolları, kapalı otopark, fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor. 


Brandium Ataşehir'de yaşam başladı. Projede şimdi 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerde büyük avantajlar ve fırsatlar bulunuyor. Bu konu hakkında detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz. 


Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen Brandium Ataşehir Evleri'nde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Brandium Ataşehir nerede?

Brandium Ataşehir adres : Dereboyu Cad. No.29 Ataşehir / İstanbul


Brandium Ataşehir iletişim

Telefon: 444 12 00

Web Adresi: www.brandiumatasehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com