28 / 04 / 2024

Çiftçi Towers Zincirlikuyu’da metrekare fiyat 7 bin dolar!

 Çiftçi Towers Zincirlikuyu’da metrekare fiyat 7 bin dolar!

Çiftçi Towers Zincirlikuyu’da metrekare fiyatı 7 bin dolar ile 14 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Banka kredisi kullanılabilen Çiftçi Towers projesinde teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.


Çiftçiler Holding ve Türkerler Holding ortaklığı ile inşa edilen Çiftçi Towers projesi İstanbul Zincirlikuyu'da konumlandırılıyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde satışlar devam ediyor.


288 adet daireden meydana gelen Çiftçi Towers projesinde yüzde 60'lık kısmı sahiplerini buldu. Zincirlikuyu Çiftçi Towers Konutları'nda 2+1'den 6+1'e kadar konut alternatifleri yer alıyor.


22 bin metrekare arazi alanına sahip olan Çiftçi Towers Evleri'nde konutların büyüklükleri 221 metrekare ile 578 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


Çiftçi Towers fiyat listesi kapsamında konutların metrekaresi 7 bin dolar ile 14 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 2 kule halinde yükselen Çiftçi Towers Evleri'nin inşaat alanı 300 bin metrekare olarak belirlendi. 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers Konutları'nda dinlenme alanları, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, TV odası, bar ve oyun odası, masaj odaları, fitness center, cardio, toplantı odaları, davet alanları gibi imkanlar yer alıyor.

 

Çiftçi Towers iletişim bilgisi:

Tel  : 0212 347 55 00-08  

Web adresi : www.ciftcitowers.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com