05 / 05 / 2024

Çerkezköy Forest City daire fiyatları ne kadar?

Çerkezköy Forest City daire fiyatları ne kadar?

Ağustos ayında teslimlerin başlayacağı Forest City projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Satış sürecinin devam ettiği Çerkezköy Forest City daire fiyatları ne kadar?


"Çerkezköy Forest City daire fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Saral Gayrimenkul imzası ile yükselen proje Tekirdağ - Çerkezköy'de inşa ediliyor.


2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire tiplerine yer verilen Forest City projesinde 380 tane daire bulunuyor.


1 bloğun teslimlerinin Ağustos ayında gerçekleşeceği Çerkezköy Forest City projesinde diğer teslimler Eylül ile Aralık aylarında yapılacak. 


Kişiye özel ödeme planının oluşturulduğu Çerkezköy Forest City projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor.


Forest City'de basketbol-voleybol sahası, yüzme havuzu, buhar odası, kreş, market, açık-kapalı otoparklar, çocuk oyun parkları, tenis kortu, fitness salonu  gibi alanlar bulunuyor.


Çerkezköy Forest City daire fiyatları ne kadar?

2 oda 1 salon daireler 210 bin lira ile 250 bin lira 

2 oda 1 salon dubleks daireler 250 bin lira

3 oda 1 salon daireler 270 bin lira


Forest City iletişim

Telefon: 0 282 738 10 10 

Web adresi: www.forestcity.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com