19 / 04 / 2024

ÇengelköyPark Evleri ne zaman teslim edilecek?

 ÇengelköyPark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Üsküdar Çengelköy Park Evlerinde konutların metrekare fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. ÇengelköyPark Evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...


Selimoğlu Group ve Demirland Yapı imzası ile yükselen Çengelköy Park Evleri projesi lokasyon olarak İstanbul'un Çengelköy bölgesinde konumlandırılıyor. ÇengelköyPark Evleri ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


11 adet dükkan, 87 adet villa ve 73 adet daireden meydana gelen Çengelköy Park Evleri projesinde satışlar devam ediyor. Çengelköy Park Evleri projesinde 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde villalar tasarlandı.


Çengelköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında konutların metrekaresi 3 bin dolardan, villaların metrekaresi ise 4 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Çengelköy Park Evleri satış ofisi ile 444 2 866 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


ÇengelköyPark Evleri ne zaman teslim edilecek?


ÇengelköyPark Evleri ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 24 ay sonra cevabı veriliyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri resimleri için www.cengelkoypark.com isimli web adresini ziyaret edebilirsiniz.


Satışların devam ettiği Çengelköy Park Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 230 metrekare arasında, villaların büyüklükleri ise 400 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Çengelköy Park Evleri projesinde daireler 1+1'den 5+1'e kadar tasarlandı. Çengelköy Park Evleri'nde buhar odası, spor alanları, fitness center, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor. 


Çengelköy Park Evleri nerede?

Üsküdar Çengelköy Park Evleri adres : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul


Çengelköy Park Evleri iletişim bilgisi:

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com