28 / 04 / 2024

Casa Towers satılık!

Casa Towers satılık!

Casa Towers satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Satış sürecinin devam ettiği projede banka kredisi kullanılabiliyor...


Casa Towers satılık daire bilgileri haberimizin devamında yer alacak ancak önce proje detaylarından bahsedelim... İstanbul Ümraniye Dudullu'da yükselen proje "Şehrin karmaşasından uzak ama şehrin ortasında..." sloganıyla satışlara devam ediyor.


Cihangir İnşaat imzası ile inşa edilen Casa Towers Ümraniye projesi, 7 bin 300 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Proje içerisinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


Casa Towers Dudullu Evleri'nde daire sahibi olmak isteyenler hem banka kredisi kullanabiliyor, hem de tamamı peşin ödeme yapabiliyor. Casa Towers satılık daire fiyatları 300 bin liradan başlıyor.


Casa Towers satılık dairelerin büyüklükleri şu şekilde tasarlandı; 2+1 dairelerin alanları 108 metrekare 3+1 dairelerin alanları 148 metrekare. 104 adet dairenin yer aldığı proje 2 blok olarak inşa ediliyor.


Casa Towers Ümraniye projesinde  çocuk parkı, tenis kortları, basketbol sahası, yüzme havuzu, kafeler, otopark ve bisiklet yolu ile yürüyüş parkuru, Türk hamamı, sauna, ve fitness center bulunuyor.


Casa Towers satılık!


Casa Towers iletişim 

Telefon: 0 216 344 07 07

Web Adresi: http://www.casatowers.com

Esra Nur AÇI/Konuttimes.com