28 / 04 / 2024

Caprice Gold Maldivler Ekim'de açılıyor! Ulaşım dahil tam pansiyon hizmeti!

Caprice Gold Maldivler Ekim'de açılıyor! Ulaşım dahil tam pansiyon hizmeti!

Caprice Gold Maldivler Ekim 2014 tarihinde açılacak. 170 milyon dolara satın alınan adanın içerisinde bulunan otelde ulaşım dahil tam pansiyon hizmeti sunuluyor...


Konfebe Adası üzerine yer alan Caprice Gold Maldivler, Jetpa Holding'e ait. Adada tek otel olma özelliğine sahip olan Caprice Gold Maldives gölle birlikte 6 bin metrekare alan üzerinde bulunuyor.


Ekim 2014 tarihinde açılacak olan Caprice Gold Maldivler'de rezervasyon alımları 30 Haziran tarihinde başlayacak. Otelde 7 ila 10 arasında rezervasyon kabul ediliyor.


170 milyon dolara Fadıl Akgündüz tarafından satın alınan Caprice Gold Maldivler'in dekorasyon çalışmalarının yüzde 70'i tamamlanmış durumda.


Caprice Gold Maldivler'in içerisinde bayanlara ve baylara özel plajlar ve özel villalı plajlar bulunuyor. Otelde ulaşım dahil tam pansiyon hizmeti sunuluyor.


600 odanın ve 107 villanın bulunduğu Caprice Gold Maldivler'de tek gecelik oda fiyatı 99 Euro olarak belirlendi. Fiyatlar hakkında bilgi için 444 44 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Caprice Gold Maldivler iletişim

Telefon: 444 44 25

Web adresi: http://www.caprice.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com