28 / 04 / 2024

Caprice Gold Maldives'te rezervasyon alımları başladı!

Caprice Gold Maldives'te rezervasyon alımları başladı!

Caprice Gold Maldives'te rezervasyonlar başladı. 25 ekim'de konaklamanın başlayacağı devremülk otelde 10 günlük 2 kişilik tatil paket fiyatı 1.687 Euro olarak belirlendi...


Jetpa Holding tarafından KonfebeAdası'nda bulunan Caprice Gold Maldives oteli satın alındı. Devremülk olarak tasarlanan projede 600 adet oda ve 107 adet villa bulunuyor. Gölle birlikte 6 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan otelde çeşitli imkanlar sunuluyor.


"Müslümanların özel adası" sloganıyla satışa sunulan Caprice Gold Maldives'te ulaşım dahil tam pansiyon hizmeti sunulacak. Otelin dekorasyon çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.


Caprice Gold Maldives devremülk projesinde konaklamak 25 Ekim'de başlayacak. Rezervasyon alımlarının başladığı otelde özel plajlı villalar, bayanlara ve baylara özel plajlar bulunuyor.


Caprice Gold Maldives'te 25 Ekim' işle 4 Kasım arasında yapılacak 10 günlük bir tatil pakekti 2 kişilik nakit 1,687 Euro, taksitle ise 2,592 Euro olarak belirlendi. Fiyatlar tatilin süresine ve kişi sayısına göre değişiklik gösteriyor.


Caprice Gold Maldives iletişim

Telefon: 444 44 25

Web adresi: http://www.caprice.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com