27 / 04 / 2024

Caprice Gold Maldives'te her aileye özel plaj!

Caprice Gold Maldives'te her aileye özel plaj!

Her aileye özel plajın yer aldığı Caprice gold Maldives'te kişi başı günlük fiyat 49 Euro. Ulaşım dahil tam pansiyon hizmeti sunulan otel devremülk olarak tasarlandı...


Konfebe Adası üzerinde bulunan ve gölle birlikte toplam 6 dönüm alan üzerinde konumlandırılan Caprice Gold Maldvies'te rezervosyonlar devam ediyor. Jetpa Holding tarafından satın alanına otelin dekorasyon çalışmaları tamamlanmak üzere.


Caprice Gold Maldives'te her aileye özel plaj bulunuyor. Otelde bayanlara ve baylara özel ayrı plajlar ayrıca özel plajlı villalar yer alıyor. Otel Konfebe Adası üzerinde bulunan tek olma özelliğinde sahip.


"Müslümanların özel adası" sloganıyla tanıtılan Caprice Gold Maşdives'te kişi başı günlük 49 Euro. 25 Ekim tarihinde açılacak olan otel devremülk olarak tasarlandı. Otelde 600 adet otel ve 107 adet villa bulunuyor.


Caprice Gold Maldives'te  Terrace Room modeli konutlar, terrace suits, balcony suits ve garden suits konut tipleri bulunuyor. Otelde adanın kendi içerisinde bulunan 6 bin dönüm büyüklüğündeki lagüne cephesi olan Villalar, adanın okyanus tarafında bulunan villalar, okyanusun Üzerine Kurulmuş Olan villalar yer alıyor


Caprice Gold Maldives iletişim

Telefon: 444 44 25

Web: http://www.capricemaldives.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com