27 / 04 / 2024

Caprice Gold Maldives ile herkes Maldivler'e gidecek!

Caprice Gold Maldives ile herkes Maldivler'e gidecek!

Caprice Gold Maldives ile herkes Maldivler'e gidecek. Müslümanların özel adası olarak tanıtılan otel 7 hilal sertifikası sahip. Otelde 10 günlük 2 kişilik 1 odanın fiyatı peşin 1687 Euro,..


"Caprice Gold Maldives ile herkes Maldivler'e gidecek." sloganıyla satışa sunulan projede 108 adet oda, 516 adet süit ve 106 adet villa bulunuyor. 722 üniteden oluşan proje 7 hilal sertifikası ile "Müslümanların özel adası" olarak tasarlanıyor.



Caprice Gold Maldives 25 Ekim tarihinde açılacak ve konaklamalar başlayacak. Rezervasyon alımlarının başladığı otelde ulaşım dahil tam pansiyon hizmeti sunuluyor.




Müslümanların özel adası

Bayanlara ve baylara özel plajların yer aldığı Caprice Gold Maldives'te ayrıca özel plajlı villalar da bulunuyor. Kofenbe Adası üzerine bulunan ve gölle birlikte 6 bin metrekare alana sahip olan otelde hem peşin, hemde taksitli ödeme yapılabiliyor




Caprice Gold Maldives ile herkes Maldivler'e gidecek!

Caprice Gold Maldives'te 10 günlük tatil paketi almak isteyenler için; 25 ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında alınan 10 günlük 2 kişilik 1 odanın fiyatı peşin 1687 Euro, taksitle ise 2 bin 592 Euro olarak belirlendi.




Caprice Gold Maldives'te alınan odaya göre ve tatil yapılan zamana göre fiyatlar değişiyor. Otelde terrace suits, balcony suits ve garden suits ve terrace room modeli konutlar bulunuyor.



Caprice Gold Maldives'te lansman fırsatları bitmiyor. Otelde tatil paketi alanlar içinde  Caprice Thermal Palace rezervasyonlarında yüzde 60 indirim yapılıyor.




Caprice Gold Maldives iletişim

Telefon: 444 44 25

Web: http://www.capricemaldives.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com