27 / 04 / 2024

Caprice Gold Bayrampaşa oda fiyatları!

Caprice Gold Bayrampaşa oda fiyatları!

Caprice Gold Bayrampaşa oda fiyatları 1 günlük odalarda 28 bin TL'den başlıyor. Projede vadeli ya da peşin olarak ödeme yapılabiliyor...


Caprice Gold projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan Bayrampaşa ilçesinde konumlandırılıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje, Jetpa Holding imzası ile yükseliyor.


Caprice Gold İstanbul projesinde 300 saray odası, 14 kral dairesi ve 234 özel saray odası yer alıyor. Proje mimari olarak 26 katlı yatay blok olarak tasarlanıyor.


Caprice Gold Bayrampaşa oda fiyatları; 1 günlük odalar için fiyatlar 28 bin TL'den başlıyor. Projenin ödeme planı kapsamında peşin ya da vadeli ödeme yapılabiliyor.


20 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Caprice Gold Bayrampaşa'da spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, buhar odası, sauna ve vale hizmetler sunuluyor. 


Caprice Gold Bayrampaşa oda fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 444 44 25.


Caprice Gold Bayrampaşa projesinde bulunan odaların büyüklükleri 17 metrekareden başlıyor ve 34 metrekareye kadar yükseliyor. Projede teslimler 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek.


Caprice Gold Bayrampaşa nerede?

Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul


Caprice Gold Bayrampaşa iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com