04 / 05 / 2024

Çamlık The Address Residence satılık!

Çamlık The Address Residence satılık!

Çamlık The Address Residence satılık daire tipleri 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösteriyor. Emaar Square projesinin içerisinde yer alan The Address Residence Emaar İnşaat tarafından yükseliyor.


İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa edilen projede toplamda 197 daire yer alıyor. 435 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen The Address Residence projesinde satış süreci devam ediyor. 


The Address İstanbul projesi; The Address Residence, The Address Hotel ve The Address Sky View olarak 3 bölümden meydana geliyor. 46 katlı olarak yükselen The Address İstanbul projesinin The Address Hotel  ilk 11 katında, The Address Residence 12. ile 29. katlar arasında ve The Address Sky View ise 30. ile 46. katlar arasında yer alıyor. 


Çamlık The Address Residence satılık daire fiyatları:

Metrekare birim fiyatlarının 5 bin 300 dolardan başladığı projede 197 daire bulunuyor. Çamlık The Address Residence satılık daire alanları 78 metrekareden başlayarak 234 metrekareye kadar ulaşıyor. 


The Address Sky View'de daire alanları 89 ile 645 metrekare arasında değişiyor. Mobilyalı lüks dairelerin bulunduğu projede daireler istenildiği zaman kiralanabiliyor. 


Projenin sosyal alanları arasında fitness salonu, SPA, gözlem terası,çocuk oyun alanları, toplantı salonları, resepsiyon hizmetleri, depolama alanları, özel otopark, havuz, kafe, restaurant mevcut. 


Emaar İnşaat imzası taşıyan proje Emaar Square projesinin içerisinde yer alıyor. Çamlık The Address Residence satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 


The Address Residence iletişim

Tel: 0 216 547 1717 

Web: www.emaarsquare.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com