06 / 05 / 2024

Caddebostan Sunsetpark projesi fiyatları!

Caddebostan Sunsetpark projesi fiyatları!

İstanbul Caddebostan'da hayata geçirilen proje 15 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi öngörülen Caddebostan Sunsetpark projesi fiyatları hakkında bilgi haberimizin devamında yer alıyor.


Caddebostan Sunsetpark projesi konum olarak Bağdat Caddesi'nin sahil tarafında yer alıyor. Projede 35 bağımsız bölüm ve 3 adet dükkan bulunuyor. Caddebostan Sunsetpark projesi fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Teslim tarihi 2015 yılının Temmuz ayı olarak planlanan projede daireler Adalar manzarasını görebiliyor. Caddebostan Sunsetpark projesindeki daire tipleri 1+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve çatı dubleksi şeklinde karşımıza çıkıyor. 


15 katlı tek blok halinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Caddebostan'ta inşa ediliyor. Akfen ve Kent Park ortaklığı imzası taşıyan proje lokasyon olarak Caddebostan Kültür Merkezi’nin hemen arkasında bulunuyor.


Projede bulunan dairelerin alanları 70,5 metrekare ile 169 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kentsel yenileme alanı içerisinde kalan projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


15 milyon lira yatırım bedeline sahip olan proje Bağdat Caddesi'ne 100 metre, Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi'ne 450 metre, sahil yolu ve Dalyan Parkı'na 700 metre mesafede hayata geçiriliyor.


Caddebostan Sunsetpark projesi fiyatları! 

Satış süreci devam eden projede daire fiyatları 615 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bekliyor.


Caddebostan Sunsetpark satış ofisi!

Adres: Bağdat Caddesi Erenköy Cami Sokak No:1 D:9 Erenköy - Kadıköy (Galip Paşa Camii Yanı)  İstanbul 


Sunsetpark Caddebostan iletişim

Tel: 0216 301 2021

Web: http://www.sunsetparkcaddebostan.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler