29 / 04 / 2024

Bornova Folkart Life teslim tarihi!

Bornova Folkart Life teslim tarihi!

Alternatif daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar yer aldığı proje 25 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Bornova Folkart Life teslim tarihi nedir?


Bornova Folkart Life teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 189 bin TL'den başlangıç gösteren daire fiyatlarına sahip proje İzmir'in Bornova İlçesi'nde inşa ediliyor. 


Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı bulunan Bornova Folkart Life'ta lansmana özel ödeme koşulları bulunuyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dairelerin bulunduğu Bornova Folkart Life projesinde dairelerin büyüklükleri 46 ile 211 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


25 bin metrekare alan üzerinde yayılan Bornova Folkart Life projesinde sosyal alanlar içerisinde; kapalı otopark, açık - kapalı süs havuzu, SPA ve fitness, koşu ve yürüyüş yolu, cafe ve çarşı, yüzme havuzları, çocuk havuzu ve restoranlar mevcut. 


Firma bünyesinde kredi kullanılan proje lokasyon olarak; çevre yoluna ise 500 metre uzaklıkta, Adnan Menderes Havalimanı'na, Bornova metro hattına yakın mesafede yükseliyor. 


Bornova Folkart Life teslim tarihi!

2017 yılının Haziran ayında dairelerin teslim edilmesi öngörülen projede Folkart Yapı imzası bulunuyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay taksit imkanı sağlanıyor. 



22 soruda Folkart Bornova İzmir projesi!


Bornova Folkart Life adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı