16 / 04 / 2024

Bodrum'daki o projeye büyük ödül!

 Bodrum'daki o projeye büyük ödül!

Amerikalı saygın mimar ve eğitimcilerden oluşan 2014 jürisi, New York’ta bir araya gelerek, 36 ülkeden 112 projeyi seçti. Güney Amerika’dan Asya’ya Kuzey Amerika’dan Avrupa’ya çok fazla projenin katıldığı yarışmada Yüksek Mimar Alper AYTAÇ’ın tasarlamış olduğu Hebil 157 projesi, Türkiye’den ödüle layık görülen tek proje oldu.



Space Gayrimenkul’ün pazarlamasını üstlendiği Hebil 157 projesi, uluslararası arenada büyük bir ödüle daha layık görüldü. Hebil 157, The Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi ile Avrupa Mimarlık, Sanat, Tasarım ve Kentsel Çalışmalar Merkezi’nin belirlediği 2014 yılı Uluslararası Mimarlık Ödülü’nü kazandı. Yeni ve üstün tasarımları onurlandırmak amacıyla düzenlenen bu ödül programı, dünyanın en önemli ve kapsamlı uluslararası ödül programlarından biri olarak öne çıkıyor. Amerikalı saygın mimar ve eğitimcilerden oluşan 2014 jürisi, New York’ta bir araya gelerek, 36 ülkeden 112 projeyi seçti. Güney Amerika’dan Asya’ya Kuzey Amerika’dan Avrupa’ya çok fazla projenin katıldığı yarışmada Yüksek Mimar Alper AYTAÇ’ın tasarlamış olduğu Hebil 157 projesi, Türkiye’den ödüle layık görülen tek proje oldu.


Doğal güzellikleri ile Bodrum’un gözde beldelerinden olan Hebil Koyu’nda yer alan Hebil 157 projesinde 5 villa yer alıyor. Her biri bağımsız girişli, müstakil havuzlu villalar, 586 metrekare ile 832 metrekare arasında değişen kullanıma sahipler. 200 metrekare kullanımlı özel iskelesi ise Hebil 157 sakinleri için eşsiz bir ayrıcalık sunuyor. Yüksek standartları olan, oturuma hazır villalar, yüksek kalitede işçilik ve materyaller ile tasarlanmış lüks iç dekorasyonu ile de özel ayrıcalıklar oluşturuyor.


Hebil 157’nin pazarlamasını üstlenen Space Gayrimenkul, güvenilir ve profesyonel hizmet anlayışıyla sektörün lider şirketleri arasında yer alıyor. Alanında uzman, tecrübeli kadrosu ile, Bebek, Kandilli ve Bodrum ofislerinde faaliyetlerini sürdürüyor, gayrimenkul danışmanlık hizmeti veriyor.