13 / 05 / 2024

Bodrum Solemar Adabükü fiyat listesi!

Bodrum Solemar Adabükü fiyat listesi!

103 metrekare ile 213 metrekare arasında farklılık gösteren daire alanlarına sahip projede 2+1 den 5+2 ye kadar 9 farklı villa yer alıyor. İşte Bodrum Solemar Adabükü fiyat listesi...


Bodrum Solemar Adabükü fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Toplamda 134 villanın yer aldığı Bodrum Solemar projesinde villalar bitişik nizamlı dubleks ve tripleks ünitelerden oluşuyor. 


10 villanın kendine özel havuzu bulunan Bodrum Solemar Adabükü projesinde dairelerin büyüklükleri 103 metrekareden başlayarak 213 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2015 Mayıs'ta yapılması planlanıyor. 


Yerli ve yabancı müşterilere 1 gün içerisinde tapu teslimlerinin yapılabildiği projede yabancı müşteriler ile ilgili askeri izin prosedürleri tamamlanmış ve tapu devrine engel bir durum söz konusu değildir.


Sosyal olanakları arasında Bodrum Solemar Adabükü projesinde; restaurant, cafe, Tv seyir terası, sauna, masaj odaları, profesyonel bir fitness ve plates salonu, tenis ve basketbol sahası, açık ve kapalı alan çocuk oyun parkları, masa tenisi, bilardo, plaj voleybolu, bir tanesi kaydıraklı olmak üzere toplam 3 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu, siteye özel bir kısmı kum olan plaj, plajda aile locaları, beach bar ve siteye özel iskele bulunuyor. 


Ayrıca Bodrum Solemar Adabükü projesindeki imkanlar içerisinde; site içi golf arabaları ile ulaşım, tüm evlerin tam kapasite ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte jeneratör ve su depoları, 7/24 bireysel ve kamera sistemli güvenlik hizmeti, site içi fiber internet alt yapısı, sitenin kendi atık su arıtma sistemi, her villanın her odasında bağlantısı bulunan merkezi uydu yayın sistemi, her villada fiyat dahilinde her odada 1 adet inverter klima, Nolthe mutfak ve mutfaklarda Siemens ankastre olarak bulaşık makinası, fırın, ocak ve aspiratör, banyolarda Siemens su ısıtıcı yer alıyor.


Bodrum Solemar Adabükü fiyat listesi!

Projede daire fiyatları 185 bin Euro'dan başlayarak villa tipi ve şerefiyesine göre 560 bin Euro’ya kadar çıkıyor. 


Bodrum Solemar Adabükü ödeme planı:

Yüzde 30 peşinde kalan bedel yüzde 70'lik kısım şirket bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor. Ayrıca projede kredi de kullanılıyor. 


Bodrum Solemar Adabükü satış ofisi 

Adresi: 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Bodrum Solemar Adabükü iletişim

satış ofisi telefon: 0530 115 90 40 – 0530 115 90 41

Web: www.solemar.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com