03 / 05 / 2024

Bodrum Elysium Miramar!

Bodrum Elysium Miramar!

Bodrum Elysium Miramar 3 oda 1 salon dubleks villalardan oluşuyor. Proje Ofton İnşaat imzası taşıyor...


Bodrum Elysium Miramar 22 bin metrekarelik alan üzerine Ofton İnşaat tarafından konumlandırılıyor. Proje villa projesi olarak yükseliyor.


Elysium Miramar Projesi Bodrum'da merkeze yakın mesafede inşa ediliyor. Satışların başladığı  Elysium Miramar Bodrum Evleri'nde fiyat farklılıkları villaların bir kısmı deniz, bir kısmı şehir ve bir kısmının kaleyi görmesi sebebine bağlı.


22 blokta bitişik villalardan oluşan Elysium Miramar villaları 3 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Villaların büyüklükleri 192 metrekare.


Elysium Miramar Bodrum projesinde her villanın kendine ait havuz ve bahçesi bulunuyor. Elysium Miramar Bodrum'da teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek. 


2016 yılında teslimleri yapılacak olan  Elysium Miramar, villaları 530 bin eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki villaların fiyatları 710 bin euroya kadar çıkıyor. 


Elysium Miramar Bodrum projesinin ödemelerinde ise firma bünyesinde vadeli 18 ay ve banka kredili ödemeler yapılıyor. Reklamların önümüzdeki haftalarda başlayacağı Elysium Miramar Bodrum projesinin görselleri de çok yakında hazırlanmış olacak.


Elysium Miramar Bodrum iletişim:

Telefon: 444 5 350

Web Adresi: http://elysiummiramar.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com