10 / 05 / 2024

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!

 Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!

İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Blue Lake Evleri'nin Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Toplam 788 daire ve 22 dükkandan meydana gelen Küçükçekmece Blue Lake Evleri, Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor.


Sekiz blok olarak tasarlanan Blue Lake projesinde 1,3 kilometre uzunlukta Gök Teras ve 3 adet sonsuzluk havuzu da bulunacak. Projede; spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness ve sauna gibi sosyal imkanlar da alıyor. 


Küçükçekmece'de göle 85 metre mesafede konumlanan Blue Lake Evleri, E-5 Karayoluna 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Blue Lake Küçükçekmece projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçeneği mevcut. 


Daire büyüklükleri 60 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen Blue Lake Evleri, 38 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları 475 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede ‫dairenize taşındıktan 1 yıl sonra ödemelere başlama fırsatı sunuluyor. 


Adres: 27 Mayıs Caddesi, 23 Küçükçekmece - İstanbul


Tel: 444 8 128

Web: http://www.bluelake.com.tr/

Sedef Oral/Konuttimes.com