17 / 05 / 2024

Bir Osman Müftüoğlu markası olan Staywell, Four Winds'te!

Bir Osman Müftüoğlu markası olan Staywell, Four Winds'te!

Bir Osman Müftüoğlu markası olan Staywell, Four Winds'te. Bağdat Caddesi'nin kalbinde, Göztepe'de yaşayıp, her gün muhteşem bir İstanbul manzarasına uyanın. Peki Staywell ne demek?



Bir Osman Müftüoğlu markası olan Staywell, Four Winds'te. İstanbul'un Kadıköy ilçesinde hayata geçirilen proje Taş Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Staywell, Four Winds'te..

burada sudan aldınız nefeese, yaşadığınız sosyal çevreden size özel beslenme uzmanına her şey en ince ayrıntısına kadar sizin için tasarlandı. Bu benzersiz konseptin adı Staywell. Bir Osman Müftüoğlu markası olan Staywell, Four Winds'te.


Osman Müftüoüğlu, "Uzun ve kaliteli bir ömür için nasıl beslendiğinizin yanında nerede yaşadığınız, nasıl uyuduğunuz ve uyandığınız da önemlidir" dedi. 


Four Winds Residence projesindeki dairelerin tipleri şu şekilde tasarlandı; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon.420 tane daireden oluşan projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


44 bin metrekare alan üzerinde yükselen Four Winds projesinde spor alanları, otopark, güvenlik, spa, fitness merkezi, house keeping, çocuk oyun alanları, hamam, lobi hizmeti, sauna, yüzme havuzu mevcut.


Four Winds Residence nerede?

Adres: Mehmet Şeyda Sk. No: 1/5 Kadıköy-İST 


Four Winds Residence iletişim

Tel: 444 5 827

Web: www.tasyapifourwinds.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com