14 / 05 / 2024

Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ödemeleri!

 Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ödemeleri!

Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ödemeleri 24 ay 0 faiz imkanı ile yapılıyor. Projede tapular ve konutlar hemen yapılıyor...


West Wall Marina Villaları, İstanbul-Beylikdüzü'nde tapular ve konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ödemeleri bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


64 adet villadan meydana gelen West Wall Marina Beylikdüzü projesinde satışlar devam ediyor. Beylikdüzü West Wall Marina Villaları projesi "İstanbul'u denizden keşfedin" sloganıyla tanıtılıyor. 


West Wall Marina Villaları fiyat listesi bilgisine göre evler metrekare bazlı olarak 1.800 dolar ile 2 bin arasında değişiyor. Beylikdüzü West Wall Marina projesinde yer alan villalar 7 farklı tipte tasarlandı. 


Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ödemeleri!


West Wall Marina'da konutlar 3+2'den 7+2'ye kadar değişen tipte tasarlandı. Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ödemeleri bilgisine göre yüzde 25 peşinat, sonrasında kalan bedel firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız vadelendiriliyor. 


West Wall Marina Villaları projesi İDO İskelerine 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor. Projede sauna, kapalı otopark, fitness center, yüzme havuzu ve spor alanları yer alıyor. 


West Wall Marina nerede?

Beylikdüzü West Wall Marina adres: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul  


West Wall Marina iletişim bilgisi:

Telefon: 0 212 850 2 555

Web adresi: http://www.west-wall.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı