17 / 05 / 2024

Beylikdüzü West Wall Marina fiyatları!

 Beylikdüzü West Wall Marina fiyatları!

Beylikdüzü West Wall Marina fiyatları? West Wall Marina adres? West Wall Marina ödeme planı? West Wall Marina ne zaman teslim? West Wall Marina telefon numarası? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...


İstanbul Avrupa yakasının Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılan West Wall Marina projesi Durak Plus Gayrimenkul imzası taşıyor. Beylikdüzü West Wall Marina fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


64 adet villadan meydana gelen West Wall Marina projesinde dinlenme alanları, yürüyüş yolları, sauna, buhar odası, fitness center, koşu parkuru, kapalı otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Beylikdüzü West Wall Marina fiyatları:


Beylikdüzü West Wall Marina fiyatları kapsamında villalar metrekare bazlı olarak 1.800 dolar ile 2 bin 300 dolar arasına farklılık gösteriyor. West Wall Marina resimleri için www.west-wall.com isimli web adresini ziyaret edebilirsiniz.


Durak Plus West Wall Marina Evleri'nde villaların alanları 353 metrekare ile 815 metrekare arasında değişiyor. Tapuların ve konutların hemen teslim edildiği projede villalar 7 farklı tipte tasarlandı. 


Beylikdüzü West Wall Marina nerede?

West Wall Marina adres: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul 


West Wall Marina telefon: 

Telefon: 0 212 850 2 555 

Web: http://www.west-wall.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com