30 / 04 / 2024

Beylikdüzü Güverte Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Güverte Evleri ne zaman teslim?

Toplamda 104 daireden meydana gelen proje 7 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki daire seçeneklerinin 2+1'den başlangıç gösterdiği Beylikdüzü Güverte Evleri ne zaman teslim?


Beylikdüzü Güverte Evleri ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Beylikdüzü Güverte Evleri'nde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, çatı dubleksi ve yüksek tavanlı bahçe katı loft daireden meydana geliyor. 


Fiyatların 240 bin TL'den başlangıç gösterdiği Beylikdüzü Güverte Evleri 4 katlı 8 blok halinde yükseliyor. Ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşinde, kalan tutar için 24 ay vade farksız taksit yapılan proje Cantürk İnşaat imzası taşıyor. 


Beylikdüzü Güverte Evleri ne zaman teslim?

7 bin metrekare alan üzerinde yayılan Beylikdüzü Güverte Evleri ne zaman teslim? sorusuna cevap olarak 2016 yazı diyebiliriz.


Beylikdüzü Güverte Evleri'nde daire alanları 100 ile 200 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 4500 metrekaresi yürüyüş ve peyzaj alanı bulunuyor. 


Beylikdüzü Güverte Evleri lokasyon olarak West İstanbul Marina’yla iç içe, Yakuplu’da, West İstanbul Marina’nın üst kısmında yer alıyor. 


Beylikdüzü Güverte Evleri nerede?

Satış ofisi adres: West İstanbul Marina üstü, Yakuplu, Beylikdüzü


Beylikdüzü Güverte Evleri iletişim

Telefon: 0553 350 90 10

Web: http://guverteevleri.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com