28 / 04 / 2024

Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri 1+1'den müstakil villa tipine kadar konut seçeneği sunuyor. Projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...


Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul güncel bilgileri

Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri Keleşoğlu Holding tarafından konumlandırılıyor. Projenin ortak alanlarında; mağazalar, sosyal tesisler, kafe-restoran, su sporları merkezi, kumsal, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi olanaklar bulunuyor.


Projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Deniz İstanbul'un etabı olarak hayata geçirilen Kalyon Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil villalar yer alıyor. 


Beylikdüzü Deniz İstanbul dairelerin alanları minimum 80 metrekare, maksimum 167 metrekare, konutların alanları minimum 168 metrekare, maksimum 385 metrekareden oluşuyor


Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Deniz İstanbul Evleri konum olarak deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri fiyat listesi


Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri daire fiyatları 380 bin TL ile 800 bin TL, villa fiyatları  1 milyon 300 bin TL ile 2 milyon 600 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Deniz İstanbul Kalyon Evleri nerede?


Ulaşım: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Yakuplu Kalyon Evleri iletişim

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı