29 / 04 / 2024

Beyaz Center Residence fiyat listesi!

 Beyaz Center Residence fiyat listesi!

Banka kredisi kullanılabilen Beyaz Center Evlerinde teslimler hemen yapılıyor. Beyaz Center Residence fiyat listesi 190 bin liradan başlayarak yükseliyor....


İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde konumlandırılan Beyaz Center Residence projesi Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Beyaz Center Residence fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.


44 adet daire ve 27 adet dükkandan meydana gelen Beyaz Center Residence projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Beyaz Center Residence ne zaman tesim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor.


Satışların devam ettiği Beyaz Center Residence projesi toplamda 13 bin 33 metrekare inşaat alanına sahip. 4 bin 288 metrekare alan üzerinde yükselen Beyaz Center Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 


Beyaz Center Residence fiyat listesi:


Beyaz Center Residence fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon daireler 190 bin liradan, 2 oda 1 salon daireler 280 bin liradan ve 3 oda 1 salon daireler ise 385 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Beyaz Center Residence fsatış ofisi ile 444 4 029 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Beylikdüzü Beyaz Center Residence projesinde otopark, fitness center, Türk hamamı, dinlenme alanları ve sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 



Beyaz Center Residence iletişim:

Telefon: 444 4 029

Web: http://www.beyaz-insaat.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com