28 / 04 / 2024

Batışehir'de kampanya!

 Batışehir'de kampanya!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Batışehir projesinde konut, rezidans, ofis, alışveriş caddesi, okul ve oteller bulunuyor. İşte, Batışehir'de kampanya...


Batışehir projesi İstanbul Bağcılar'da Ege Yapı imzasıyla yükseliyor. Proje konut, rezidans, ofis, alışveriş caddesi, okul ve otellerden meydana geliyor. 


Batışehir lokasyon

Batışehir,Basın Ekspress Yolu, Atatürk Havalimanı aksı, Kuzey Marmara Otoyolu’na, yeni yapılacak 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahına yakın konumda yükseliyor. 


Batışehir'de kampanya

Batışehir'de kampanya kapsamında, 3.180 TL’den başlayan taksit imkanı veya düşük peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz avantajı sağlanıyor. 


Batışehir kaç konuttan oluşuyor?

Ege Yapı Batışehir projesi toplamda 3 bin 226 konuttan meydana geliyor.


Batışehir konut seçenekleri

Batışehir Bağcılar'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Bağcılar Batışehir ortak alan

Projede; kapalı havuz, otopark, spor alanları, kuaför, terzi, sauna, banka şubeleri, güvenlik hizmetleri, lostra ve kuru temizleme, vip lounge, valet parking, eczane, depolama alanları, iklimlendirme, sistemi, concierge, lobi ve arşiv odaları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Batışehir Adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar /  İstanbul 


Batışehir satış ofisi;

Telefon:444 5 343

Web : www.batisehir.com

Öznur YASLI/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler