01 / 05 / 2024

Batışehir Loca fiyat listesi!

Batışehir Loca fiyat listesi!

Batışehir Loca fiyat listesi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Yüzde 2 peşinatla daire sahibi olunabilen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Batışehir Loca fiyat listesi bilgilerini vermeden önce projeden bahsedelim. Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen proje Bağcılar'da yükseliyor. Batışehir projenin etabı olan Loca 3 bloktan oluşuyor.


Batışehir Loca'da öncelikle bir blok satışa sunuluyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede teslimler 30 ay sonra yapılacak.


Batışehir Loca ödeme planı kapsamında şu şekilde ödemeler yapılıyor; Yüzde 1 peşinat, yüzde 34'ü Aralık 2015 tarihinde ödeniyor. Kalan bedel ise 120 ay banka kredisi ile taksitlendiriliyor.


Batışehir ödeme planına göre ayrıca şu şekilde de ödeme yapılabiliyor; Yüzde 25 peşinat, yüzde 25'lik kısım 15 Mayıs 2015 tarihinde ödeniyor. Kalan bedel ise 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Batışehir Loca fiyat listesi kapsamında daireler 220 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı proje, "Böyle hayat sadece Batışehir Loca'da var!" sloganıyla tanıtılıyor. 


Batışehir iletişim

Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com