02 / 05 / 2024

Batışehir Loca Bağcılar nerede?

Batışehir Loca Bağcılar nerede?

Batışehir Loca Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizin içine krokisiyle birlikte yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projede daireler 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


"Batışehir Loca Bağcılar nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje detaylarına değinelim. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı proje Ege Yapı Group tarafından hayata geçiriliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükselen Batışehir projesinin 3 bloktan oluşan Loca etabı lansmana özel fiyatlarla ve ödeme koşullarıyla satışa çıkıyor. Projede toplam 249 tane daire yer alıyor.


30 ay sonra teslim edilecek olan Batışehir Loca Bağcılar projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 


Batışehir Loca Bağcılar nerede?

Batşehir Loca projesi konum olarak İstoç'a, Bağcılar Medipol Hastanesi'ne, Dünya Gazetesi ve Doğan Medya Center'a yakın mesafede inşa ediliyor. 


Batışehir Loca Bağcılar projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 peşinat ödendiğinde 120 ay vade, yüzde 25 peşinat ödendiğinde ise 36 ay 0 faiz ile vade yapılıyor. 


Batışehir Loca Bağcılar nerede?

Batışehir Loca satış ofisi adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul


Batışehir Loca Bağcılar nerede?


Batışehir iletişim

Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com