18 / 05 / 2024

Başakşehir Vadişehir teslimleri ne zaman?

Başakşehir Vadişehir teslimleri ne zaman?

650 daire ve 60 ticari üniteden meydana gelen projede inşaat çalışmalarına başlandı. Peki Avrupa Yakası'nda yükselen Başakşehir Vadişehir teslimleri ne zaman yapılacak?


Başakşehir Vadişehir teslimleri ne zaman? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 


Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından inşa edilen Başakşehir Vadişehir projesinde 650 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. 


Satışa çıkarılan projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor. Daire alanlarının 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje 50 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede sauna, kreş, hobi odası, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu yer alıyor. 


Başakşehir Vadişehir projesi konum olarak; kamu alanlarına, metro, okullar, şehir hastanesi ve şehir parkına yakın mesafede inşa ediliyor. 


Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projenin metrekare brim fiyatı 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Başakşehir Vadişehir teslimleri ne zaman?

2017 yılının ilk çeyreğinde dairelerin teslim edilmesi öngörülen proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında konumlandırılıyor. 


Vadişehir Başakşehir satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com