18 / 04 / 2024

Başakşehir Bahçekent konut fiyatları!

Başakşehir Bahçekent konut fiyatları!

Başakşehir Bahçekent konut fiyatları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede yüzde 30 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...


Baiakşehir'de Cihan İnşaat ve Konut Yağı tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, Toki ve Emlak Konut güvencesi de taşıyor. Başakşehir Bahçekent konut fiyatları ne kadar?


Daire teslimlerinin 3 yıl sonra yapılacağı Başakşehir Avrupark Bahçekent Konutları, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


86 adet ticari alana da yer verilen Başakşehir Bahçeent Konutları, 64 metrekare ile 185 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Projenin sosyal olanakları arasında, Türk hamamı, bisiklet yolları, futbol sahası, yürüyüş alanları, tenis kortu, fitness, piknik alanları, göletler, çocuk parkı, pilates salonları, koşu alanları, masa tenisi, sauna, buhar odası, spor alanlar ve yürüme alanları gibi imkanlar mevcut.


Başakşehir Bahçekent konut fiyatları


Başakşehir Bahçekent konut fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 79 bin metrekaelik arsa alanına sahip olan Avrupark Evleri için yüzde 30 peşinat verilebiliyor. 

22 soruda Avrupark Bahçekent projesi!

Telefon: 444 61 63

Web Adresi: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com