14 / 05 / 2024

Bakırköy Meydanı’na yürüme mesafesindeki konut projesi!

 Bakırköy Meydanı’na yürüme mesafesindeki konut projesi!

Bakırköy Meydanı’na yürüme mesafesindeki konut projesi olarak inşa edilen Dareny Evleri'nde toplam olarak 214 adet konut bulunuyor. Projede teslimler 2015 Aralık'ta yapılacak.


İstanbul Bakırköy'de hayata geçirilen Dareyn Bakırköy projesi Güvenilir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 8 bin 500 metrekare alana sahip olan Dareyn Bakırköy projesinde satışlar devam ediyor.


2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Dareyn Bakırköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks tipinde daire seçenekleri yer alıyor.


Dareyn Bakırköy fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 11 bin lira olarak belirlendi. Toplamda 214 adet daireden meydana gelen Dareyn Bakırköy projesinde banka kredisi kullanılabiliyor.


Dareyn Bakırköy Evleri'nde dinlenme alanları, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, fitness center ve yüzme havuzu yer alıyor. Proje lokasyon olarak Bakırköy Meydan'a yürüme mesafesinde yükseliyor.


Dareyn Bakırköy nerede?

Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy adres: Zuhuratbaba Mah. Zuhuratbaba Cad. No: 23-27 Bakırköy-İstanbul


Dareyn Bakırköy iletişim bilgisi:

Tel : 0212 561 11 21

Web: dareynbakirkoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com