20 / 05 / 2024

Bahçeşehir Park Evleri fiyat!

Bahçeşehir Park Evleri fiyat!

Bahçeşehir Park Evleri fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat imzası taşıyor...


Bahçeşehir Park Projesi 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birimden oluşuyor. Projede daireler için 11 katlı iki blok tasarlandı.


Ultra lüks proje olarak hayata geçirilecek olan Bahçeşehir Park Evleri Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat imzası taşıyor.


Bahçeşehir Park projesi Bahçeşehir Göleti büyütülmesi kapsamında kalan 99 bin 858 metrekare büyüklüğündeki 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek. 


Göletin büyütüleceği alanda da ultra lüks projesi için çalışmalar devam ediyor. Bahçeşehir Park projesinde en küçük daire 4+1 olacak.  


Atmaca Grup, bu yıl 22 Nisan'da yapılan Bahçeşehir Göleti ihalesinde, gölet çevresindeki parseller ve büyütüleceği toplam 250 dönümlük alanı 103 milyon TL teklifle almıştı. 


Projenin adı Bahçeşehir Park olacak. Hafriyat çalışmaları devam eden projenin satış ofisi hazırlık aşamasında. Bahçeşehir Göleti çevresindeki parsellerde sosyal tesis ve restoranlar inşa edilecek. 


Bahçeşehir Park Evleri fiyat


Bahçeşehir Park Evleri fiyat kapsamında projede daireler 1,5 milyon TL'nin üzerinde fiyattan satışa sunulacak. Projede dükkanların metrekare birim fiyatının ise 30 bin TL üzerinde başlaması planlandı.



Tel: (0212) 608 15 63

Web: http://www.mfa.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com