24 / 04 / 2024

Bahçekent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Bahçekent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Bahçekent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Dairelerin yanısıra ticari alanların da yer verildiği proje Başakşehir'de inşa ediliyor...


Toki ve Emlak Konut güvencesi bulunan Bahçekent Avrupark, toplam 1.394 daire ve 86 adet ticari alandan oluşuyor. Bahçekent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunan Bahçekent Emlak Konutları, 78 bin 640 metrekarelik arsa alanına sahip. Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyan projede Toki ve Emlak Konut güvencesi de yer alıyor.


Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta bulunan Başakşehir Bahçekent Avrupark Evleri, 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Bahçekent Emlak Konutları ne zaman teslim?


Bahçekent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun yanıtına 2018 yılı Nisan ayı cevabı verilebilir. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projenin sosyal olanakları arasında, acık-kapalı çocuk ve yetişkin havuzlan, bay-bayan sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitoess, pilates salonları, masa tenisi, çocuk parkı, tenis kortu, futbol sahası, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları gibi imkanlar bulunuyor.

22 soruda Avrupark Bahçekent projesi!

Bahçekent Evleri iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com