26 / 04 / 2024

Bahçekent Emlak Konut daire fiyatları!

Bahçekent Emlak Konut daire fiyatları!

Bahçekent Emlak Konut daire fiyatları minimum 170 bin TL'den başlıyor. Projede 1.394 adet daire ve 86 adet ticari alana yer veriliyor...


Emlak Konut ve Toki güvencesi ile Başakşehir'de Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Bahçekent Avrupark Projesi sizlere yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. 


Arsa alanı 79 bin metrekare olan Bahçekent Avrupark, 2018 yılının Nisan ayında konut teslimlerini gerçekleştirmeyi planlıyor. Projenin ortak alanlarında, açık-kapalı çocuk ve yetişkin havuzları, bay-bayan sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness, pilates salonları, masa tenisi, çocuk parkı, tenis kortu, futbol sahası, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları gibi olanaklar bulunuyor.


Emlak Konut Bahçekent Evleri, 64 metrekare ile 185 metrekare arasında değişen daire büyüklükleri ile 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuyor.


Lokasyon olarak Akbatı AVM’ye 3 km, Silivri banliyö tren hattına, Kanal İstanbul, metro, üçüncü köprü bağlantı yolu ve üçüncü havalimanına oldukça yakın mesafede yükselen Bahçekent Avrupark Başakşehir Projesi'nde toplam 1.394 konut yer alıyor.


Bahçekent Emlak Konut daire fiyatları 


Bahçekent Emlak Konut daire fiyatları 64 metrekare 1 oda 1 salon dairelerde 170 bin TL'den başlıyor. Projede fiyatlar Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak.



Emlak Konut Bahçekent Avrupark iletişim

444 61 63

www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com