26 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark Evleri satış fiyatları!

Bahçekent Avrupark Evleri satış fiyatları!

Bahçekent Avrupark Evleri satış fiyatları için haberimizi inceleyebilirsiniz. Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortak girişimi tarafından hayata geçirilen projede Emlak Konut ve Toki güvencesi de yer alıyor...


Bahçekent Avrupark Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri ile 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede konut teslimlerinin 2018 yılının Nisan ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


1.394 daireden oluşan Avrupark Bahçekent Evleri, 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen büyüklerde tasarlandı. Proje, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometrelik uzaklıkta bulunuyor.


Bahçekent Avrupark Evleri satış fiyatları


Bahçekent Avrupark Evleri satış fiyatları 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, okullar, havuz, restoranlar, gölet, cami ve piknik alanları, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, bankalar, etkinlik alanları gibi alanlar bulunuyor.


Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com