28 / 04 / 2024

Bağcılar Batı Şehir Loca satış fiyatları!

Bağcılar Batı Şehir Loca satış fiyatları!

Bağcılar Batı Şehir Loca satış fiyatları detayları haberimizin içinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Bağcılar Batı Şehir Loca satış fiyatları hakkında detaylı bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen projede ön satış dönemi devam ediyor.


3 bloktan oluşan ve ilk aşamada 1 bloğun satışa sunulduğu Bağcılar Batı Şehir projesinde 249 tane daire bulunuyor. Projede teslimler 30 ay sonra yapılacak.


Bağcılar Batı Şehir Loca projesi, "Böyle hayat sadece Batışehir Loca'da var!" sloganıyla tanıtılıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.


Batı Şehir Bağcılar projesinde yüzde 1 peşinat olarak ödendiğinde, 120 aya kadar vade yapılıyor. Yüzde 25 peşinat ödendiğinde ise 36 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.


Bağcılar Batı Şehir Loca satış fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Proje konum olarak  İstoç'a, Bağcılar Medipol Hastanesi'ne, Dünya Gazetesi ve Doğan Medya Center'a yakın mesafede inşa ediliyor.


Batışehir Loca iletişim

Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com