29 / 04 / 2024

Ayışığı Mercan Evleri satış ofisi!

Ayışığı Mercan Evleri satış ofisi!

Ayışığı Mercan Evleri satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Ayışığı Konaklarına 100 metre mesafede yükseliyor...


Muğla'nın Bodrum ilçesinin Gümüşlük bölgesinde inşa edilen Ayışığı Mercan Evleri'nde satışlar devam ediyor. Ayışığı Mercan Evleri satış ofisi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


Ayışığı Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Ayışığı Mercan Evleri'nde 14 bağımsız daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan Ayışığı Mercan Evleri'nin inşaat çalışmaları bu yılın Eylül ayında başlayacak.


Ayışığı Mercan Evleri'nde satışa sunulan dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor, 270 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Proje bahçe katı ve üst kat olmak üzere birbirinden bağımsız 2+1 daire olacak şekilde planlandı.


Ayışığı Konaklarına 100 metre uzaklıkta hayata geçirilen Ayşığı Mercan Evleri Gümüşlük projesinde yarı olimpik yüzme havuzu, havuz başı barı, 24 saat güvenlik, müstakil açık otopark ve yeşil alan bulunuyor. 


Ayışığı Mercan Evleri satış ofisi nerede?

Adres: Cumhuriyet Caddesi Karakaya Mahallesi Gümüşlük / Bodrum / Muğla


Ayışığı Mercan Evleri satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 274 19 20

Web: www.ayisigigayrimenkul.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com