16 / 05 / 2024

Aydos Country Evleri Sinpaş nerede?

Aydos Country Evleri Sinpaş nerede?

Aydos Country Evleri Sinpaş nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 50 bin dönüm arsa alanına Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor...


Aydos Country Evleri Sinpaş nerede? sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin genel özelliklerine değinelim. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


2017 yılının Mayıs ayında saiplerine teslim edilecek olan Sinpaş GYO Aydos Country Evleri, 68 metrekare ile 208 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 


Aydos Country Konutları arasındaki 1+1, 2+1 ve 3+1'ler için 10 bin TL, 4+1'ler için ise 20 bin TL peşinat verilebiliyor. Projede toplam 900 daire yer alıyor.


Aydos Country Evleri'nin sosyal imkanları arasında, yüzme havuzu, hamam, oyun alanları, yürüyüş alanları ve spor alanları gibi alanlar bulunuyor. 


Aydos Country Evleri Sinpaş nerede? 50 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Aydos Country Evleri Anadolu Yakası Sancaktepe'de yer alıyor. Projede Sancaktepe'de Aydos Ormanları'nın hemen yanında yükseliyor.


Aydos Country Sinpaş adres bilgileri: Veysel Karani mahallesi, Gülhane caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Sinpaş Aydos Country iletişim

Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com